Huismerk parket

Huismerk parket van Belgische makelij

Duurzaamheid, ambacht, elegantie en maatwerk

Of je nu een parket in visgraat, Hongaarse punt, in wisselende breedtes of gewone plankenvorm wenst: hier wordt alles op maat geproduceerd. En dat gebeurt bovendien met de grootste zorg.
Want het zit ‘m in de details. Handgekrabte naden, getrommelde planken of een stevige afwerking met de staalborstel, kunnen voor jouw parket de ‘finishing touch’ betekenen.

Royal

De naam laat het al raden: onze Royal-collectie staat voor pure klasse. De ambachtelijk gekleurde of gerookte planken voegen aan elk interieur tijdloze charme toe. Een meerlagenparket om ‘U’ tegen te zeggen. Ontdek Royal in zijn negen verschillende gedaantes: Blanc Pure, Blanc, Bois Pure, Bois Miel, Bois Gris, Fumé Blanc, Fumé Foncé, Fumé Clair, Fumé Noir.

Stormhout

Wie Stormhout zegt, zegt karakter. De planken worden gemaakt uit oud eikenhout - compleet met open knopen en droogbarsten - en vervolgens zorgvuldig bewerkt met een lintzaag. Het resultaat is een verweerd en warm meerlagenparket met een aangenaam reliëf, dat menig kousenvoetje zal weten te plezieren. Stormhout is beschikbaar in de zes natuurlijke kleurtinten Gustav, Léon, Gaspard, Joseph, René en Omer.

Olympus

Verfijnd vakmanschap met een ruw kantje. Dat is waar Olympus voor staat. De complexe, reactieve kleuringen laten de tekening van het hout maximaal tot zijn recht komen. Met Olympus bieden wij een verweerd en karaktervol meerlagenparket, dat tegelijkertijd op en top klasse uitstraalt. Maak kennis met Vulcanus, Apollo, Ceres, Mercurius, Mithras en Bacchus.

Artisan

Voor de naam van deze collectie moesten we niet ver zoeken. Artisan staat namelijk voor een knap staaltje vakmanschap. De ambachtelijke kleuringen creëren een verfijnde en elegante look, die bovendien op en top natuurlijk oogt. Artisan is pure nostalgie. Reis terug naar ver vervlogen tijden en laat je inspireren door onze zes kleuren Colonial, Marseille, Colette, Chloré, Bruges en Anvers.

Domestic

Met Domestic zorgen wij voor een budgetvriendelijke optie, waarbij noch aan charme, noch aan kwaliteit moet worden ingeboet. Een knus meerlagenparket in legklare formule. Ondanks het budgetvriendelijke karakter, kunnen de planken in mooie lengtes geplaatst worden. De Domestic-collectie bestaat in vijf tijdloze kleuren. Maak kennis met Arnaud, Mathis, Maurice, Laurette, Danielle en Estelle.

KOOP ONLINE

Ons assortiment Parket