Z-Parket

Z-Parket is een Belgische producent van hoogwaardige parketvloeren. Bekend voor zijn liefde voor de natuur en voor het organisch materiaal ‘hout’. Opgericht in 2004, groeiden Z-Parket dankzij een hoge kwaliteit, innovatie en creativiteit al snel uit tot een begrip in de internationale parketmarkt.
Z-Parket loves Wood

De kleur, de geur, het gevoel… Z-Parket is verliefd op het natuurlijke karakter van hout. Daarom kleurt Z-Parket het hout niet met gepigmenteerde oppervlaktebehandelingen maar behandelt ze het met de grootste zorg, indringend en geduldig.

De vloeren van Z-Parket evolueren naarmate de tijd verstrijkt. Lichtinval, onderhoud en gebruik geven een uniek effect aan het parket. Bent u op zoek naar een parketvloer die ‘leeft’? Welkom bij Z-Parket.
Customize your feeling

U kiest voor een persoonlijke aanpak en maatwerk? Z-Parket biedt u een waaier aan mogelijkheden. Z-Parket gelooft in een perfecte match tussen u en uw vloer. Liefde op het eerste gezicht… dat is hun doel.

Z-Parket is meer dan een productiebedrijf, het is een totaalconcept waarin de parketvloer centraal staat.

Z-parket is een voorloper in het voorbehandelen van plankenvloeren waardoor de vloer een cachet meekrijgt welke de huidige trends overstijgt.

Door deze voorbehandeling wordt schuren in huis overbodig.

Bestaande eiken plankenvloeren kunnen verkregen worden in Z-kleuren, X-kleuren en Multi-kleuren.

KOOP ONLINE

Ons assortiment Parket