Di Lorenzo Parket

Welkom  in de wereld! En welkom in de wereld van Cabbani di Lorenzo, waar hout en sfeer belangrijk zijn. Niet beperkt door tijd of ruimte creëren di Lorenzo parketvloeren stijl en klasse , ongeacht hun precieze locatie.

Cabbani di Lorenzo is een speciale collectie, waarbij de eiken houten planken tot tien opeenvolgende bewerkingen ondergaan. Zij leveren een authenciteit op die – op zijn best - enkel te vergelijken is met de dieprode kleur van goedgerijpte wijn. Het zijn passie, liefde, vakmanschap en kennis die het verschil maken in wijn en bij Cabbani di Lorenzo. Het eindresultaat overstijgt het basisproduct. Dat voel je. Dat ruik je. Dat zie je.

Het edele materiaal, Europese eik, de uitgebreide kennis en ervaring, de passie voor interieurdesign, en de wil om een high-end product te introduceren met een “Franse Touch” bracht Cabbani tot di Lorenzo. De planken krijgen tot tien bewerkingen, zoals verouderingstechnieken, reactieve beitsen, speciale machine bewerkingen en geselecteerde high-end hardwaxolies om een authentieke verouderde look te creëren. In feite presenteert di Lorenzo U een antiek uitziende vloer met de kwaliteit en garantie van een nieuwe vloer “Made in France”.

Cabbani di Lorenzo is een ervaring. Een keuze ook. Het is kiezen voor charme, stijl en klasse, ongeacht de precieze locatie. Het is teruggaan in de tijd en vooruitkijken naar de toekomst. Het is leven. NU.

Het di Lorenzo gamma bestaat uit 9 designs: Valmur, Romanée, Blanchot, Chambertin, Chambolle, Charlemagne, Corton, Montrachet en Musigny.

En is verkrijgbaar in drie plankformaten nl. Ristretto (1420x92 mm), Elite (1940x150 mm) en Designer (1940x194 mm) met toplagen van 2, 3,2 of 5,5 mm, op een berken multiplex onderlaag. Op aanvraag is ook Visgraat en Hongaarse Punt verkrijgbaar in een groot en klein formaat.

De drager bestaat uit Berken Multiplex, dit zijn dunne laagjes berkenhout kruiselings op elkaar verlijmd met watervaste lijm, waardoor een stevige kern gevormd wordt met optimale eigenschappen. Dit leidt tot een bijzonder vormstabiele drager die bovendien zeer goed de warmte geleidt. Hierdoor is een berken multiplex drager ideaal voor het plaatsen van parket op vloerverwarming.

KOOP ONLINE

Ons assortiment Parket